Filmografie a něco o Kaley

19. srpna 2009 v 20:37 | angela13 |  Kaley Cuoco
Povolání: Herečka, modelka
Věk: 23
Datum narození: 30. 11. 1985
Místo narození: Camarillo, Kalifornie
Znamení: Střelec
Výška: 169 cm

Filmografie

Jako herečka
2007 -Teorie velkého třesku (Big Bang Teory, The) role::
Penny
2007 -Big Bang Theory (The Big Bang Theory) role::
Penny
2005 -Útěk z vězení (TV) (Prison Break) role::
Sasha
2004 -Hollow, The role:: Karen
2002 -8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter role:: Bridget Hennessy
2000 -Homewood P.I. role:: Lauren Crane
1998 -Čarodějky (Charmed) role:: Billie Jenkins
1997 -Perfektní záskok (Picture Perfect) role::
Little Girl
1997 -Bezzubí (Toothless) role::
Lori
1995 -Virtuozita (Virtuosity) role::
Karin
1992 -Pohyblivý písek: Není úniku (Quicksand: No Escape) role::
Connie Reinhardt
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama